Sign In

Резервирайте престоя си с нас

Както винаги се опитваме да поддържаме само най-добрите и най-добрите места! Всички наши апартаменти са на пешеходно разстояние от основните забележителности в Стара Загора.

И в случай, че търсите място на Черно море за почивка, няма по-добро място от плажовете наоколо и в Бургас. Районът е чудесна комбинация от динамичен град и спиращи дъха гледки и места. Това е особено вярно, ако пътувате с кола и предпочитате да изследвате различни брегове.

Просто ни кажете какво искате, за колко време го искате и ние ще ви помогнем по пътя!

Разгледайте града!

Където и да пътувате, дори ако е за бизнес отговорност, не пропускайте шанса да останете на най-добрите места в града, в който се намирате! Ние ще ви помогнем да изберете място за вашето пътуване, което е на идеално място, което ще ви помогне да разгледате повече от града в свободното си време!

Доверете се на високото качество и възможно най-ниските цени! За следващото си пътуване изберете Hosty!

Нашите предложения

Гости 1
Adults
Age: 13+
Children
Age: 2-12
Infants
Age under 2
Pets

Често задавани въпроси

Мога ли да отменя резервацията си по всяко време?

Има различни условия за резервациите, налични на нашия сайт. Повечето от тях обаче приемат анулации по всяко време. За да сте сигурни, че няма да бъдете таксувани допълнително за анулиране на пътуване, прочетете пълните условия на мястото, на което сте избрали да останете.

Мога ли да пътувам с бебе?

Да! Ако търсите градско пътуване със семейството си или само с вашето бебе, ние можем да подготвим бебешко креватче за вас на възможно най-ниската цена!

Вашите обяви проверяват ли се лично от вашите агенти?

Да, всички апартаменти, които виждате на нашия сайт, са проверени от нашия екип и информацията е проверена двойно за Ваша увереност! Можете да сте сигурни, че това, което виждате на нашия сайт, ще бъде това, което ще намерите, след като се настаните.

Имам още един въпрос относно престоя ми. Как да се свържа с вас или с домакина?

Ако имате допълнителен въпрос или заявка за престоя си, моля, не се колебайте да се свържете се с нас чрез нашата форма за контакти или ни изпратете имейл на office@hosty.bg

Готови ли сте
en_GB